About

Pasiunea pentru artă este o constantă în familia Rădulescu de câteva decenii. Cunoștințele despre piața de artă adunate din experiența directă, studiile de istoria artei și documentarea se îmbină și își găsesc ***  în Galeriile de Artă A. Rădulescu.

Într-un spațiu restaurat atent dintr-o clădire monument istoric, la parterul unei case construite de arhitectul Gheorghe Simotta (autor, între altele, al Palatului Patriarhiei din București), am găzduit o galerie de artă veche motivată de dragostea față de obiectul de artă și de cei care îl apreciază. Galeria se concentrează pe sculptură, pictură și grafică modernă și contemporană de autori români și străini, de la cei mai renumiți la cei mai puțin cunoscuți, precum și artă decorativă europeană și mobilier din secolele XIX-XX. Calitatea și autenticitatea sunt, invariabil criteriile care ne ghidează.

 

Ne dorim să găsim fiecărui obiect de artă locul lui perfect, însă credem că acesta este abia începutul. Ne preocupă creșterea calității pieței de artă românești, care, deși s-a reactivat în ultimul deceniu, este încă departe de un climat de încredere, stabilitate și profesionalism responsabil care să o deschidă tuturor iubitorilor de artă, indiferent de buget și experiență. Pentru că avem convingerea fermă că o piață de artă de calitate nu poate exista fără criterii de valoare și recomandări de bună-credință, oferim consultanță în domeniul achizițiilor (atât din galeria noastră, cât și de pe piața liberă) și în domeniul constituirii de colecții de artă. Lumea artei de valoare nu poate exista fără încredere – de aceea, oferim servicii de expertiză și evaluare a operelor de artă și obiectelor de artă decorativă. Toate acestea depend însă, în primul rând, de „sănătatea” operelor cu care se lucrează – așadar, suntem onorați să ne ocupăm și de restaurarea și conservarea operelor dvs. de artă.

Dacă doriți să ne contactați, vă stăm la dispoziție pe Facebook, pe email, sau la telefon. Pentru o vizită personal, vă așteptăm în Str. Polonă nr. 12, de luni până vineri de la 10 la 18, iar dacă doriți să ne vizitați în weekend, stabilim la telefon.