De ce sa alegi ElitEducation

Crestem valoarea educationala a copiilor si adolescentilor aflati la varsta provocarilor scolare

Daca iti pui acesta intrebare inseamana ca am reusit sa iti starnim interesul si putem doar sa ne bucuram!
Apreciem ca ne-ai gasit, ca te-ai hotarat sa citesti despre noi si abia asteptam sa te cunoastem.
În viziunea noastră, elevii sunt sustinuti si încurajați de profesori să își exploreze creativitatea și să-și îmbunătățească raționamentul pentru a fi capabili să ofere soluții rapide si inovative problemelor .
Suntem in piata serviciilor educationale complementare invatamantului , primar, gimnazial sau liceal, de peste 2 ani, dar experienta legata de mediul educational este mult mai vasta.
Misiunea noastra este sa crestem valoarea educationala a copiilor si adolescentilor aflati la varsta provocarilor scolare. Cadrul educational actual a creat premisele unui sistem deficitar caruia copiii, profesorii si parintii simt nevoia acuta de suplinire a orelor scolare pentru a fi la nivelul asteptarilor lor.
Serviciile oferite sunt orientate exclusiv catre nevoie copiilor, motiv pentru care sustinem educatia personalizata. In vederea sustinerii acestui lucru, inrolarea in centru se face doar dupa sustinerea gratuita a testarilor de cunostinte initiale, de personalitate si stil de invatare.

“Arta suprema a profesorului este de a trezi bucuria exprimarii creatoare si bucuria cunoasterii.”
– Albert Eintein –

Colaborare si transparenta

Educatia este un efort de echipa si de aceea impartasim intrumentele care ne fac mai puternici pentru a stii ce sa accentuam si unde sa corectam.

Responsiabilitate

Fiecare dintre cursantii nostrii nu reprezinta doar o provocare ci si o responsabilitate atat fata de cursant cat si fata de eforturile echipei ( profesor, coordonator, parinte).

Oferta educationala bogata si flexibila

Prin intermediul profesorilor nostrii putem sa va punem la dispozitie atat principalele materii de angajament educational ( romana, matematica, fizica, chimie, biologie, istorie, informatica, limbi straine) cat si pachete foarte flexibile.

Implicare activa

Ne implicam activ atat in cadrul fiecarui program si in cadrul pregatirii fiecaruia dintre cursantii nostrii