Sa ne prezentam, cine suntem ..

…o echipa dinamica si deschisa spre noi concept si orizonturi , cu experienta de peste 15 ani in educatie manifestata in multitudinea formelor ei: invatamant traditional si particular, pregatire in vederea obtinerii performantei scolare in particular, si experienta in cadrul familiei.

Educație de calitate orientată spre rezultate” (“ Înainte de a învăţa să ne jucăm de-a viaţa, învăţăm să ne jucăm de-a şcoala”, aforism de Valeriu Butulescu.) este motto-ul nostru. Dorim sa adaugam o piatra la temelia dezvoltarii sociale, emotionale si profesionala a copiilor astfel incat ei sa isi defineasca rolul pe care vor sa il aiba in societate.

Daca va pregatiti pentru un examen sau daca doriti sustinerea copilului in imbunatatirea performantelor scolare asteptam cu drag sa ne cunoastem.

Profesorii nostrii au calificare si experienta necesara, folosesc metode si mijloace moderne de cooperare, interactivitate, angajare și distracție in sustinerea lectiilor, pentru ca procesul instructiv-educativ sa devina cat mai eficient si placut .

“Arta suprema a profesorului este de a trezi bucuria exprimarii creatoare si bucuria cunoasterii.”
– Albert Eintein –